14 Ocak 2009 Çarşamba

Oldu Bil!


Haydi bir Dilek Tut! Hemen şimdi!

Her kim olursan ol, her ne dilersen dile, yorum bölümünden dileğini yolla, burada yayınlayalım. Çekim yasası senin dileklerin için de işlesin! Dileklerin bu sayfadan doğru adrese ulaşsın!
NOT: Muhakkak şimdiki zamanda dilek tut ve sahipmiş gibi yazıya dök! Dileklerinde olumsuzluk eki olmasın!


197 yorum:

Adsız dedi ki...

Sevdiğim adamla çok mutlu olmak istiyorum, onu çok mutlu etmek istiyorum ve düşündüğümüz gibi tamamına ermesini istiyorum.

Birde ihtiyaçlarımızı karşılayacak kadar maddi gücümüz olsun.İstediğim zaman yanında olabileyim.

Yurdahal'cım ben her gece bunları evrene iletiyorum ama sende benim yerime ilet olur mu?

Sevgiler.

Belgin.

Adsız dedi ki...

Ben çok çok çok para istiyorum. Çünkü çoookkk borcum var , 6 haneli kadar :)) Onları biran evvel ödeyip kurtulmak istiyorum. Şimdilik bildiğim bilmediğim çekim yasalarını, eft'sini , matrix'ini v.s. deniyorum ve Türkiye Cumhuriyet'i yasaları devreye girmeden önce benimkilerin girmesini seçiyorum ;)

Çiğdem

Adsız dedi ki...

"mutlu olduğum işi yaparak ,istediğim kadar para kazanıyorum..başarılıyım,herkes tarafından seviliyor ve taktir görüyorum,İşimde yaratıcılığımı ve becerilerimi dilediğimce kullanabiliyorum"
"çok mutlu olduğumuz bir ilişkim var.birbirimize aşkla ve ve saf sevgiyle bağlıyız.bolluk ve bereket bizimle.. benim için doğru olan,hayrıma olan mutlu olacağım işi ve aşkı sen bana getir.bütün bunları sana sevgiyle teslim ediyorum ve serbest bırakıyorum..

Adsız dedi ki...

ben çalıştığım işimde çok mutluyum.işim bana bolluk ve bereket getiriyor:)
iş ve özel yaşamımda mutluluktan uçuyorum:)
Işık:)

Adsız dedi ki...

Ruh esimle cok mutlu ve huzurlu bir evliligim var,birbirimize ask ve sevgiyle bagliyiz
ruh esim,ben ve oglumuz guzel ve keyifli vakit geciriyoruz, hergunumuze sukrediyoruz..
islerimizde her gecen gun her yönden daha iyiye gidiyor,istedigimiz parayi kazaniyoruz.. saglik sihhat, huzur ,mutluluk bolluk bereket bizimle....sükürler olsun..sükürler olsun..sükürler olsun amin

Adsız dedi ki...

"mutlu olduğum işi yaparak ,istediğim kadar para kazanıyorum..başarılıyım,herkes tarafından seviliyor ve taktir görüyorum,İşimde yaratıcılığımı ve becerilerimi dilediğimce kullanabiliyorum"
"çok mutlu olduğumuz bir ilişkim var.birbirimize aşkla ve ve saf sevgiyle bağlıyız.bolluk ve bereket bizimle.. benim bütünün ve benilme ilgili kimselerin hayrına dileklerimi sana sevgiyle teslim ediyorum.

Adsız dedi ki...

tüm sorunlarımı be gece geride bıraktım. ummadığım güzellikler oluştu. tüm borçlarımı ödedim.

Adsız dedi ki...

Tam hayalimdeki evime sahibim, içinde huzur dolu , sağlıklı ve mutlu mutlu yaşayıp gidiyoruz

Adsız dedi ki...

Hayatla barıştım geçmişi affettim ve çok mutluyum.Beni tamamlayan huzur veren bir sevgilim var.

İngilizceyi ana dilim gibi konuşuyorummmm ve severek zevkle yaptığım bir işim var.

Maddi,manevi bolluk içindeyim sevdiklerimle beraber ailemle birlikte sağlık içindeyim.

Mavi bir spor arabam var.

Çokmu oldu:D

Ha bide buraya yazan herkes ve ben dileklerimizin bir bir gerçek olduğunu görüyor ve burada paylaşıyoruz:))

Tşk ler yurdahal böyle bir fırsat verdiğin için:)

Adsız dedi ki...

Huzurla calisabildigim, cok iyi para kazanabildigim, keyifle calistigim, yeteneklerimi gosterebildigim ve takdir gordugum mukemmel isim bana sans, bolluk ve bereket getiriyor :)

Adsız dedi ki...

ben diyorum ki şöööle afilli,cümbüşlü herkesin bayıldığı,hem dram,hem komedi harika bir proje içinde yer alayım,şartlar güzel,parası güzel,ilişkiler güzel olsun,bir de oradan harika bir aşk türerse muhteşem ötesi olur,hatta oldu bilem diyelim:))))

Adsız dedi ki...

keyifle ve huzurla çalışırken, hizmet verdiğim herkesin hayrına işler çıkardığım, dilediğim her şeyi yapacak kadar para kazandığım işimde çalışırken, kendi evimde, sevdiğim insanla özgürlük,anlayış, bolluk , bereket ve mutluluk içinde yaşıyorum.

Adsız dedi ki...

ben zenginlik ve bolluk içinde yaşıyorum. Sağlıklı ve mutluyum

Adsız dedi ki...

mutluyum,huzurluyum,sağlıklıyım
bunları ve daha iyilerini kendim ve ailem için deneyimlemeyi seçiyorum..
bolluk ve bereket içinde yaşıyorum
bunun böyle olduğunu deneyimlemeyi seçiyorum..
aileme ve çevremdekilere yardım edebilmem için bol param olmasını,zenginliğin bana gelmesini deneyimlemeyi seçiyorum.
benim ve ailem için antalyadaki huzurlu ve bereketli evimizde veya daha iyisinde mutlulukla ve sağlıkla yaşamayı seçiyorum.
bunları ve daha iyilerini sevgiyle kabul ediyorum....
ve şu an sahip olduklarıma şükrediyorum..
nefa

Adsız dedi ki...

Yaşadığım tüm güzel deneyimler için teşekkür ederim!

Adsız dedi ki...

evimi satiyorum, borclarimi oduyorum, ikinci kitabimi yazmaya basliyorum. Yeni Zellanda'ya dogru yola cikiyorum. Sagligim ve keyfim yerinde. Kendime cok daha yaklastim.

Adsız dedi ki...

benim mutlu, huzurlu, sevgi dolu, hayırlı bir evliliğim var birbirimize büyük bir aşkla bağlıyız esim bana karsı cok anlayıslı ve sevecen, sevdiğimiz isleri yapıyoruz başarılıyız ve cok çok iyi kazanıyoruz. her günümüz mutlu ve huzurlu geçiyor. Sağlıklıyız ve bütün bunlara sahip olduğum için şükrediyorum..

Barbaros Gunes dedi ki...

Bol satışlar,bol müşteriler ve hayırlı kazançlarla işimi büyütmek istiyorum.

Ali Karakuş dedi ki...

Burada, şu anda ve daima farkındalık içerisinde hakikati yaşıyorum:)

Ahu dedi ki...

Eşimle, ailemle, tüm sevdiklerimle ve tüm kainatla sevgi, bolluk, şifa, mutluluk, barış ve uyum dolu bir paylaşım içerisinde olduğum için çok mutluyum. Biz hepbirlikte evrene sevgi, bolluk, şifa, mutluluk, barış , uyum ve aydınlık yolluyoruz. Tüm evren ve her varlık bizle, bizler de tüm evren ve her varlıkla eyleşiyor ve yükseliyoruz, tekamül ediyoruz, hayatın devinimine göre deviniyoruz, aydınlığı yaratacak seçimler yapıyor ve geleceğimiz apaydınlık bir şekilde yaratıyoruz.

Tüm evrene, bütüne, evrenin saf enerjilerine, Allah'a hamd olsun.......

Adsız dedi ki...

sevdiğim insanla evlendim.çok mutluyum.dileğim oldu artık her sabah melek yüzlü bir yüz görerek uyanıyorum mutluyum.güzel bişim var artık.evrenden istediğim masabaşı ofis yönetimi işini buldum.güzel bir maaş ile sigortalı olrak çalışıyorum...
şükürler olsun ki sağlıklıyım mutluyum başarılıyım bolluk ve bereket içindeyim...

Adsız dedi ki...

Ben Euro milyoneriyim! O kadar zenginim ki, sahip olduğum servet hem bana, hem de sevdiklerime ve çevremdekilere mükemmel bir hayat yaşatıyor. Ben onlarla paylaştıkça servetim kat kat çoğalıyor.

Adsız dedi ki...

Benim mükemmel müstakil bahçeli, yüzme havuzlu büyük bir evim var. Evimden Adalar'ı kesintisiz manzarayla seyredebiliyorum. Bahçemseki geniş müştemilatı çok güzel bir ofis haline getirdim ve işlerimi oradan yürütüyorum. İşimde son derece tanınan, meşhur ve başarılı biriyim. Kazancım bol ve bereketli hem bana hem de çevreme yetecek paraya ve mala sahibim.

Unknown dedi ki...

Kocamla çocuklarımla mutluyum.Ufak tefek borçlarımı bitirmek,okuduklarımı daha iyi anlamak,huzur,şefkat, sevgi,sağlık ve bolluk içinde olmayı seçiyorum.

Adsız dedi ki...

HIZLA İYİLEŞİYORUM , ayaklarımı kıpırdatmaya başladım , adımlar atıyorum , bütünsel olarak sağlıklıyım , amin , oldu , oldu ,OLDU ...

bahçeli evimde yaşıuorum ,
sevgi ve ışıkla doluyum ,
oldu - oldu -OLDU

sevgi ve şükranla :)

elifxona dedi ki...

Eşim ve büyük kızım tıpkı gerçek baba kız gibi iyi anlaşıyorlar . Aile olarak birlikte olmaktan çok mutluyuz. Eşim hepimize karşı saygılı ve sevecen.Sevgi ,bolluk,
sağlık,bereket bizimle. Çok iyi kazanıp işimizde sürekli yükseliyoruz. Kızlarım okulda çok başarılı ve zekiler. Kocaman aydınlık , Ferah ,şık ,kendimize ait bir evimiz var. Tüm bunlar için şükürler olsun.

Adsız dedi ki...

Yakında basarılı bir ameliyat olacagım.Ben ve ailem saglıklıyız.sevdiğim insanla mutluyum.maddi durumum iyi..

Adsız dedi ki...

Bütün işlerim yolunda Pastanemi açtım cok para kazanıyorum,sipariş her gecen gün artıyor eleman sayısını fazlalaştırdım.Bolluk ve bereket içinde yaşıyorum.Tüm canlılarla ilişkilerim mükelmel,akraba ve dostlar ile hep beraber keyif içinde yaşıyorum sevgi sağlık ve mutluluk benim gölgem hep yanımda.Aradığım aşkı buldum imgelediğim gibi bir insan çıktı karşıma Kızım ve oğlumun tüm dilekleri gercek oldu bende buna şahit oldum onlar hep yanımda.Yalıda otuduğum evimden deniz manzarasını seyretmeye doyamıyorum.Yurt dışı seyehatlerimden bol gezip alışveriş yapıyorum dostlara hediyeler getiriyorum.Katılmak istediğim kurslara katıldım yeni şeyler öğrenip uyguladım bütün işlerim yolunda Amin.Evrene mesajımdır.

Adsız dedi ki...

Güzel mutlu olabileceğim severek çalışacağım ve güzel kazanacağım bir iş istiyorum! Oğluma benim gibi bakabilecek sevcek, oynayacak ve eğitebilecek güvenilir bir bakıcı istiyorum. Eşimin beni çok sevmesini istiyorum bi de ev istiyorum. 4 kilo vermek istiyorum.Hepsi bu:)

Berna

Adsız dedi ki...

BEN SEVDİĞİM İNSANLA BERABER AYNI ÇATI ALTINDA MUTLU , HUZURLU,DOYUMLU VE DOLU DOLU BİR EVLİLİK YAŞIYORUM.

Adsız dedi ki...

Ben bu bedenimle, bu dünyada, mutlulukla, sağlıkla, zenginlik, bolluk ve neşe ile cenneti yaşarım. Ve evren bunun böyle olması için gereken her şeyi yapar. :))

Adsız dedi ki...

banka cüzdanıma baktığımda, 7 haneli param olduğunu görüyorum. Sahip olduğum bolluk ve berekete şükrediyorum. Sahip olduklarımı ihtiyacı olanlarla paylaşıyorum. Sağlığım yerinde ve çok mutluyum!

Adsız dedi ki...

şükür olsun ki sapasağlam bir vücuda sahibim.
şükür olsun ki annem babam kardeşlerim ve sevdiklerim sağ ve sağlıklı.
çok iyi bir eğitim aldım, ve artık hakketiğim işe sahibim,hayalimdeki maaşı kazanıyorum, güzel kıyafetlerim var, iş yerimde ve çevremde iyi insanlara sahibim,sevilip sayılıyorum,çıkar ilişkisi olmayan arkadaşlara sahibim ve yüzüme gülüp arkamdan konuşan insanlar bana çok uzak.
beni seven,sayan,bana sadık,yakışıklı,iyi eğitim almış ve iyi maaşı olan bir sevgilim var,kısa bir sure sonra da kendi yuvamız oluyor...

Adsız dedi ki...

ben kendi evime ve kendi işime sahibim. bolluk ve bereket içinde sağlıklı ve mutlu yaşıyorum

Adsız dedi ki...

evlenmek istiyorum .

Adsız dedi ki...

sevdigim bir ortamda sevdiğim işi yapıyorum ve çok para kazanıyorum. mükemmel bir ilişkim var. kendimi çok zinde hissediyorum. sans, bolluk ve bereket hep benimle. ben herseyin en iyisine layığım. hayatıma giren herseyi sevgiyle karsılıyorum.aldıgım her nefes icin sükrediyorum... sevgilerimle... sibel

Adsız dedi ki...

Evimin yakınında büyük ve kurumsal bir firmada çalışıyorum. Sevdiğim ortamda, sevdiğim ve başarılı olduğum işi yapıyorum. Bolluk ve bereket içindeyim. Yaşadığım zenginliği ihtiyacı olan insanlarla da paylaşıyorum.

Adsız dedi ki...

tk beni alsın istiyorum..sürekli uçmak,hakettiğim parayı kazanmak,ve bu evden taşınmak istiyorum..

Adsız dedi ki...

işimde istikrarlı birşekilde yükseliyorum.bolluk ve bereket içinde yaşıyorum. birbirimize büyük aşkla bağlı olduğum yakışıklı akıllı eşimle evliyim. eşimle ve çocuklarımla mutlu bir şekilde bolluk ve bereketli bir hayatımız var.

Adsız dedi ki...

Erkek arkadaşımın ailesiyle çok iyi anlaşıyoruz, kızları gibi seviyorlar beni :) eskisinden daha fazla mutluyuz, huzurluyuz... Ve yeniden okullu oldum istediğim netlerle istediğim bölüme yerleştim. Yedim seni öss! Üniversite boyunca evdekilere fazla yük olmamak için part-time işimde hazır... Herşey yolunda... Teşekkürler Teşekkürler binlerce kez Teşekkürler!

Sevgiler :)

Adsız dedi ki...

kim: YESHAPPY :)

Bir numaralı web tasarımcısıyım.Fikirlerim ve görseliğim her zaman sevilip takdir ediliyor,dilediğim paraları hayırlarlakazanıyorum,negatif insanlar bana yaklaşamıyor:)yaklaşmaya çalışan da etkisiz eleman:) Bekle beni Eylül de beni tanıyacaksın zemin hazırlanıyor nasıl bilmiyorum;ama oluyor işte :)ve sonra mutlu devam...

HEPİMİZİN DİLEKLERİ HAYIRLARLA OLSUN aLLAH'IN İZNİYLE ;)

Adsız dedi ki...

Hayatımın erkeği dediğim adam beni deliler gibi seviyor ve bana çok değer veriyor. O da ben de, aklımızdaki sorunları hallettik, birbirimizi affettik. Birlikte çok mutlu ve huzurluyuz. Birbirimizi tamamlıyoruz. Hayatlarımızı sonsuza dek birleştiriyor, ömrümüzün sonuna kadar sürecek çok mutlu bir evlilik yapıyoruz...

Kurduğum kendi işimde ayda benim cebime en az 10.000 TL kalıyor. İşimi çok seviyorum, çok başarılı ve popülerim...

Bunların hepsi mümkün. Evren bunları bana getirecek, verecek... Çünkü ben tüm iyi niyetimle ve kalbimle bunları kendimden emin bir şekilde istiyorum...

Adsız dedi ki...

Mutlu olarak yaptığım işte çok başarılıyım ve her ay bankamda 10.000 euro birikim yapabiliyorum. Babama ve kardeşlerime gereken yardımı kolaylıkla yapabiliyorum. Refah içinde ve her şeyin en iyisini yaşıyor ve deneyimliyorum. Herşeyin en iyisi en bol ve kolaylıkla bana her an akıyor. Sürekli beni çok mutlu eden sürprizlerle karşılaşıyorum ve sürekli mutluluk halindeyim. Sağlığım çok iyi, yaşımın 20 yaş altında gösteriyorum, cildim gergin ve dinçim. Çok sevildiğim ve sevdiğim çok güzel bir ilişkim var ve erkek arkadaşım bana tapıyor, çok seviyor, değer veriyor, ilgili, düşünceli ve nazik.. Bahçe içinde, deniz manzaralı, 4 odalı, havuzlu, rutubetsiz bir evim var. Yepyeni bir honda jeep aldım. Bu yıl evlendim, çok ama çok mutluyum. Karşılıklı seviyor ve seviliyorum. Geleceğim güven, sağlık, huzur, aşk, heyecan ve sevgi ile dolu..Kendim dahil herkesi ve herşeyi özgür bırakıyorum, kendimi ve herkesi affediyorum.. Kendim dahil herkesten özür diliyorum ve kendim dahil herkesi her şeyi çok seviyorum ve şükrediyorum.. Bütün bunlar için evrene sonsuz şükranlarımı gönderiyorum.

Adsız dedi ki...

Yeni ortaklarla yeni başlangıcı yaptık ve yeni oluşumda maaşım arttı. Ödemelerimi kolaylıkla yapıyorum,geleceğime güvenle bakıyorum. Seviliyor ve seviyorum, mutlu huzurlu ve tutku dolu bir evliliğim var.
Şükürler olsun

cobanyildizi dedi ki...

2009 yilinda sevdigim adamla evlendim cok mutlu saglik bolluk ve bereket dolu bir yuvamiz var esim kendi sirketinde calisiyor bende kendime ait cafeteryami isletiyorum
birbirimize sonsuz saygi ve sevgi duyuyoruz hayatimiz mükemmel her sey cok güzel manzarali dubleks yüzme havuzlu bir evimiz maddi durumumuz coook iyi mutluyuz saglikliyiz Rabbimden bunu istiyorum ve sevgiyle kabul ediyorum tesekkür ederim tesekkür ederim tesekkür ederim

Adsız dedi ki...

Şirket ödemeleri bugün yaptığı ve maaşları gönderdiği için sonsuz teşekkür ediyorum.

Kredi ödemelerimi kolaylıkla ve rahatlıkla ödediğim ve hepsini kapattığım için sonsuz teşekkür ediyorum.

Honda CR-V mi aldığım için sonsuz şükrediyorum ve çook mutluyum
Mutluluğuma huzuruma sevmeme ve sevildiğime şükürler olsun..

Adsız dedi ki...

işimde yükseliş var.... Mavi yolculuk taleplerine yetişemiyorum, akın akın geliyor.. Çok para kazanıyoruz.. Para heryerden adeta şirkete ve bana AKIYOR... Bana Beklediğim ve beklemediğim heryerden para yağıyor...

Sağlığım super ve tam anlamıyla fit'im.

Sevgilim ve ruh eşim ve kocam beni deliler gibi seviyor, üzerime titriyor ve çok da yakışıklı ve karizmatik. Gözü benden başkasını görmüyo. Ben de onu seviyorum ve aşla bağlıyım. Çok mutluyuz.
Bolluk her yanımızda ve refah içindeyiz.
Hem çok keyifli çalışıyoruz. İşlerimiz harika ve başarılı hem de müthiş kazanıyoruz...
Evrenin bereketi bize çoğalarak akıyor...

Evrenin koruması ve gözetmesi altındayım.

Benimle iş yapanlara güvencim ve inancım tam.. Çevremdekilere güvencim ve inancım tam.

çok mutlu olduğum bir ilişkim var.birbirimize aşkla ve ve saf sevgiyle bağlıyız.bolluk ve bereket bizimle.. benim için doğru olan,hayrıma olan mutlu olacağım işi ve aşkı evren bana getirdi. :) Sonsuz teşekkürlerimi veriyorum.. Bütün bunları sonsuz kaynağıma, evrene sevgiyle teslim ediyorum ve serbest bırakıyorum..
Teşekkür ediyorum.

carmencim dedi ki...

CARMENCİM DEDİ Kİ
hayatımdaki herşey olması gereken hızda iyileşiyor,gelişiyor,düzeliyor.
kendimle yüzleşiyorum,farkındalığım artıyor
güvenlik alanımın dışına çıkıyorum. Böylece sağlıklı mutlu
dengeli uyumlu anlamlı yaşıyorum .
herşey için sonsuz şükürler....

Adsız dedi ki...

işimdeki bütün pürüzlerin temizlenmesini ve lehimize netleşmesini seçiyorum.

Bugünkü yapılan toplantı sonuçları umduğumuzdan öte iyi lehimize sonuçlanıyor..

Şirket yeni ortağı ile devam kararı alıyor ve projelere tam hız vererek bizim bile düşünemediğimiz fırsatları yaratmamıza yol gösteriyorlar..
Para akışı isteğimizden de fazla ve sürekli..
Maaşıma zam alıyorum..
Tanıtım atağına başladık, fuar ve standlarda yıldız gibi parlıyoruz..

Mavi yolculuk taleplerine yetişemiyorum, akın akın geliyor..

Çok para kazanıyoruz.. Para heryerden adeta şirkete ve bana AKIYOR...
Bana ayrıca beklediğim ve beklemediğim heryerden para yağıyor...Evrenin bereketi ile yıkanıyorum..

Sağlığım super ve tam anlamıyla fit'im. İstediğim yağ fazlalıkları gidiyor, süper bir vücudum var, yüzüm gözüm super formda..

Sevgilim ve ruh eşim/ kocam beni deliler gibi seviyor, üzerime titriyor ve çok da yakışıklı ve karizmatik. Gözü benden başkasını görmüyo. Ben de onu seviyorum ve aşla bağlıyım. Çok mutluyuz.
Bolluk her yanımızda ve refah içindeyiz.
Hem çok keyifli çalışıyoruz. İşlerimiz harika ve başarılı hem de müthiş kazanıyoruz...
Evrenin bereketi bize çoğalarak akıyor...

Evrenin koruması ve gözetmesi altındayım. Güven ve emniyetteyim.

Benimle iş yapanlara güvencim ve inancım tam.. Çevremdekilere güvencim ve inancım tam.

çok mutlu olduğum bir ilişkim var.birbirimize aşkla ve ve saf sevgiyle bağlıyız.bolluk ve bereket bizimle.. benim için doğru olan,hayrıma olan mutlu olacağım işi ve aşkı evren bana getirdi. :)

Sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum..
Bütün bunlar için sonsuz kaynağıma, evrene sevgiyle teşekkür ediyorum...
Teşekkür ediyorum....

MERVE dedi ki...

ben peyzaj mimarlğını kazandım:)))) cok mutluyum herkes cok mutlu sizdende benim için bunu dilemenizi istesem:))))) :)

cancan dedi ki...

biyopsi aldırdım.sonucum temiz çıktı... Şükürler olsun Şükürler olsun Şükürler olsun....

Adsız dedi ki...

aniden hiç hesapta olmayan bir yerden epeyce yüklü bir para geliyor, tüm borçlarımızı ödüyoruz, istediğimiz herşeyi satın alıyoruz, dünya seyahatine bile çıkıyoruz, fakir akrabalarımıza cömertçe yardım ediyoruz...çocuklarımız hiç aç kalmıyor...

Unknown dedi ki...

Hayalimdeki bahçeli,şömineli müstakil eve sahibim ve o evde yaşıyorum.Esimle cok mutlu ve huzurlu bir evliligim var,birbirimize ask ve sevgiyle bagliyiz.Esim,ben ve Çocuklarımız guzel ve çok mutlu vakit geciriyoruz, hergunumuze sukrediyoruz..Çocuklarım da çok mutlu,sağlıklı ve başarılılar.
hayatımız her gecen gun her yönden daha iyiye gidiyor,istedigimiz parayi kazaniyoruz.. saglik sihhat, huzur ,mutluluk bolluk bereket bizimle....sükürler olsun..sükürler olsun..sükürler olsun amin

Adsız dedi ki...

Benim bir işe ihtiyacım var.Okuduğum İç mimarlık mesleğini yapabilmek istiyorum.Ya da yaratıcı yeteneğimi kullanabileceğim,severek yapabileceğim başka bir iş..
Sevdiğim kişiyle evlenebilmek için,ev alabilmek için ve ihtiyacı olanlarla paylaşabilmek için çok paraya ihtiyacımız var..Diliyorum şans bu aralar bizi de bulur..Güzellikler dileyen herkesin dileği kabul olsun..benimki ile beraber..
Sevgiler...
Hnzd

Murat dedi ki...

Güzel mutlu bir hayatım var.Param da var. Seyahat de ediyorum sık sık. Herşey güzel ruhsal yönden de kendimi keşfettim ve seviyorum :):)

Adsız dedi ki...

Çok şükür herşeye sahibim Beni çok seven bir kocam, sağlıklı, huzurlu, sevgi dolu bir ailem ihtiyaçlarımızı karşılayabileceğimiz herşeye sahibim. bolluk ve bereket içindeyim.Eşim işinde çok başarılı, bende beni mutlu eden yeteneklerimi sınırsız kullanabildiğim bir işte çalışıyorum. Müstakil büyük bahçeli bir evde oturuyoruz.İşime arabamla gidip geliyorum. Kendimi ve ailem çok seviyorum. Biz herşeye layığız. Allahım ne istesek dualarımızı kabul ediyor. Hayatımdaki bütün güzellikler içi Şükürler olsun ..
cennet

Adsız dedi ki...

geçmişi affettim, hayatla barışıyorum.
aşk ve sadakatle bağlı olduğumuz eşimle beraber kendi evimizde çocuklarımızla neşe ve sağlık içinde yaşıyoruz, sahip olduğumuz bolluk ve bereketten sevdiklerimizde bolca faydalanıyor. Her yanıma kısmetler nimetler saçılıyor ve bunlardan kolaylıkla istediğim kadar faydalanıyorum. İşimde yükseliyorum, artık kendimin ve evrenin hayrına kullanabileceğim yetkilerim var.Gün geçtikçe daha çok taktir edilen ve aranan bir insanım.
evrenin enerjisine ve bütüne teşekkürler olsun. Allah'a hamd olsun..
esi

Adsız dedi ki...

Allahıma şükürler olsun zenginlik'te dünya Birincisiyim. Eşim ve Çocuklarımla Mutlulk timsali bir Aileyiz. sağlığımız hakeza çok çok iyi, Aile eş dost Akrabayla Allahın bize Dünyada Tattırdığı Cennet nimetlerini Paylaşıyoruz. Verdiğin Nimetlere Şükürler Binlerce Şükürler olsun Ya Rabbi

Adsız dedi ki...

Herşey bir anda oldu Mal Mülk Para Mutluluk birbiriyle çok iyi geçinen Eş ve Çocuklar Çok Şükür bu günleri gösterip yaşatana

Candan dedi ki...

Allahima cok sükür hayirli basarili ve saglikli evlatlarim var.
Sevdigim isi yapiyor iyi para kazaniyorum.
Bu sene 2009 da beni cok seven sevdigim insanla evlendim.Kocam beni bana asik cok yakisikli, basarili uyumlu bir insan.Onun yaninda kendimi güvende ve huzurlu hissediyorum.Gelecege güvenle bakiyorum Sagligim cok iyi ince bir vucudum var.
Cok mutlu, huzurlu saglik bolluk ve bereket dolu bir hayatimiz var.Hergün hersey daha da iyiye gidiyor.Bütün köprüleri kolaylikla asiyorum.Devamli seyahat ediyoruz.
Evrene güveniyorum , evren benimle beraber beni destekliyor.
Sonsuz tesekkürler.
Sükürler olsun Allahim.

Adsız dedi ki...

hayalimde gerçekleştirdiğim imgelediğim haberi bu hafta almaya ve yeni başlangıçlar yapmaya o mucizeyi tezahür ettirmeye niyet ettim bunu ve daha iyisini kabul ediyorum lütfen bunların yada daha iyilerinin benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliklerine olacak şekilde gerçekleşmesini sağla teşekkür ederim teşekkür ederim teşekkür ederim evrene ve size müteşekkilim

Adsız dedi ki...

hayalimdeki mucize haberi bu hafta almaya bu yönde ideallerimi gerçekleştirmeyi tezahür ettirmeye niyet ettim bunu yada daha iyilerini kabul ediyorum lütfen bunların yada daha iyilerinin benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliklerine olacak şekilde gerçekleşmesini sağla teşekkür ederim teşekkür ederim teşekkür ederim kendime evrene ve size müteşekkilim

Adsız dedi ki...

hayalimdeki mucize haberi almaya ve ve bu yönde tüm ideallerimi gerçekleştirmeyi tezahür ettirmeye niyet ediyorum. bunu yada daha iyilerini kabul ediyorum. Lütfen bunların yada daha iyilerinin benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliklerine olacak şekilde gerçekleşmesini sağla. Teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim evrene kendime ve size müteşekkilim

Adsız dedi ki...

Hafta sonu içinde mutluluk dolu, hayatımı değiştiren bir haber aldım ve artık etrefımdeki tüm insanlara yardım ediyorum. çok mutluyum çok

Adsız dedi ki...

hayatımı değiştiren haberi hafta sonu aldım. hayatımda önemli değişklikler yaptım ve etrefımdeki tüm insanlara gücümün yettiğince yardım ediyorum. çok mutluyum. binlerce şükür olsun

Adsız dedi ki...

istediğimden fazla param var tüm borçlarımı ödedim çocuklarım istedikleri okullarda rahatça okuyorlar.ailemi seviyorum onlarda bende çokkkk mutluyum:)

Tur Han dedi ki...

100.000 lira kazandım ve bütün borçlarımı ödedim üstünede biraz harçlık kaldı. Ohh be ne kadar huzurluyum ne kadar mutluyum

Tur Han dedi ki...

100.000TL kazandım tüm borçlarımı ödedim üstünede harçlık kaldı ohh beeee ne kadar huzurluyum

Tur Han dedi ki...

100.000TL kazandım tüm borçlarımı ödedim. Hepimiz çok sağlıklıyız, Ohh bee ne kadarda mutluyum

Adsız dedi ki...

Tüm borçlarımı ödedim, Hepimiz sağlıklıyız Ohh bee çok mutyum

cibelce dedi ki...

Ben çalıştığım işte çok mutlu ve başarılıyım. herkes tarafından sevilmeyi ve taktir edilmeyi seçiyorum. Kendi işimin sahibiyim. İşim bana bolluk ve bereket getiriyor. İşimde yaratıcılığımı ve becerilerimi dilediğimce kullanabiliyorum. Sahip olduğum her şey için yaratıcıma Teşekür ediyorum. Yaptığım işten bolca para kazanmayı seçiyorum.

Adsız dedi ki...

hızla iyileşiyorum ne güzel saglıgıma kavuştum herşey yolunda
hayatın gidişatına güveniyorum
çoçuklarımla konuşuyorum geziyorum yemek yiyorum harika şeyler yaşıyorum bütün olarak saglıklıyım şükürler olsun şükürler olsun şükürler olsun.........

dalia dedi ki...

çok mutluyum hem de çok bebeğim doğdu,çok sağlıklı ve tatlı.eşimle ve çocuklarımla yeni evmizde çok mutluyuz.kendi işimiz var artık.işlerimiz çok iyi .istediğimiz zaman , istediğimiz yere seyahat edebiliyoruz.ailemizdeki herkes cok iyi sağlıklı.yegenlerim iyi okulları kazandılar.çok basarılı ve mutlular..çok şükür herşey için

Adsız dedi ki...

zdestina
erkek arkadaşım bana döndü ve sevgi saygı içersinde ,mutlu ve huzurla devam eden çok güzel bir ilişkimiz var....

Adsız dedi ki...

Hazırlamış olduğum parayı evren bu gece bana veriyor yüksek benliğim benim için çalışıyor ve hedefimi bu gece gerçekleştiriyor ben onu sevgiyle ve şükranla kabul ediyorum

Adsız dedi ki...

hayatımın gerçek anlamını öğrendim yaşadığım hayatla ilgili tüm beni olumsuz etkileyen anıları silmeyi başarıyorum arınıyorum özür dilerim lütfen beni affet teşekkür ederim seni seviyorum

ceriner72 dedi ki...

şimdi ağustos ayı içerisinde 5 tane yeni müşteri istiyorum. ağustos ayı içerisinde 10000 TL ciro yapmayı istiyorum ve niyet ettim, kabul ediyorum. lütfen bu niyetimi benim ve ilgili her kesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde gerçekleşmesini sağla. bu yazıyı evrene yazıyorum ve yolluyorum. lütfen cevap versin. düşüncemi serbest bıraktım ve olacağından eminim. yaratıcıya sonsuz güveniyorum. endişe, korku, sabırsızlık yok. oldumu diye dönüp bakmak yok. istedim ve kozmik alana isteğimi özgürce bıraktım ve o enerjide istediğim enerjiyi bulsun ve dünyadaki maddi haline getirsin. teşekkür ederim teşekkür ederim teşekkür ederim.

neşe dedi ki...

sevgili evren merhabalar;
şimdi sonsuz kaynaktan bana gönderilen ve armağan edilen parayı,bolluk ve bereketi,sağlık ve huzuru,zenginliği,mutlu ve doyumlu yaşamımı almaya niyet ettim,bunları ve daha iyilerini kabul ediyorum..teşekkür ederim,teşekkür edrim,teşekkür ederim..

Adsız dedi ki...

Sevgili evren,

Çok şükür sağlığım yerinde, bana en hayırlısından severek gidebileceğim ve mutlu olacağım bir iş ve hayatımın sonuna kadar yanında olacağım ve onunla yaşlanacağım bir eş nasip et.

Unknown dedi ki...

hesabımda 10 trilyon para var. Crysler marka beyaz 300s arabama bindim.sevgilim için audi Q7 V12 quatro aldım süpriz yaptım. resmini yapıp asdığım projelendirdiğim yuzme havuzlu dışı ucuk açık kiremit renkli triplex yemyeşil çimenlerle kaplanmıs bahcesi içinde cocuk oyun parkı ve 2 buyuk salıncak olan evim bitti. evrene şükürler olsun

Unknown dedi ki...

Beklemdiğim yerden Gelen 1.185.771 EURO parayı bugün garanti bankası hesabıma yatırdım.çok çok mutluyum. creysler marka beyaz renkli 300s model özel üretim arabamı alıyorum.Şimdi aldığım arabamı garajıma cekiyorum.Sevgilim için aldığım Audi Q7 V12 Quqtro garajımda yer olmadığı için kapının önün park ediyorum ona süpriz yapmak istiyorum.Resmini yapıp astığım bahcesinde yuzme havuzu olan duvarları acık kiremit renkli triplex villamı şimdi teslim alıyorum. bahcesi yemyeşil,yeşillikler içinde yaptırdığım cocuk parkı nekadar renkli ve güzel olduğunu seyrediyorum. Bahcedeki hamakda yatıyorum deniz cok yakın, kucuk küçük dalgaların sesi ne guzel geliyor ve içime huzur veriyor. sevgilimle nikah gunumuzu 1 kasım 2009 olarak karar veriyoruz . balayına antalya da 7 yıldızlı mardan palace da rezervasyon yaptırıyorum.Çok mutluyuz birbirimizi çok seviyoruz, biz ruh ikiziyiz. biz mutlu bir çiftiz cok iyi anlaşıyoruz . Birbirimizle hem dostuz hem arkadaş hem sırdaş hem sevgili hem karı koca hem ana babayız.Biz bir elmanın iki parçasını oluşturuyoruz. İkimizde kendi kurduğumuz özel hastanemizde çalışıyoruz. İşlerimiz çok güzel gidiyor. Gelen hastalarımız hastanemizden çok memnun ayrılıyor. Bizim çalışanlarımızda bizlerden ve işyerimizden çok memnun olduklarını bize anlatıyor. Biz kazanıyoruz onlarda kazanıyor.
Evrene bize verdiklerine sonsuz şükrediyoruz.

Dream dedi ki...

Beklemdiğim yerden Gelen 1.185.771 EURO parayı bugün garanti bankası hesabıma yatırdım.çok çok mutluyum. creysler marka beyaz renkli 300s model özel üretim arabamı alıyorum.Şimdi aldığım arabamı garajıma cekiyorum.Sevgilim için aldığım Audi Q7 V12 Quqtro garajımda yer olmadığı için kapının önün park ediyorum ona süpriz yapmak istiyorum.Resmini yapıp astığım bahcesinde yuzme havuzu olan duvarları acık kiremit renkli triplex villamı şimdi teslim alıyorum. bahcesi yemyeşil,yeşillikler içinde yaptırdığım cocuk parkı nekadar renkli ve güzel olduğunu seyrediyorum. Bahcedeki hamakda yatıyorum deniz cok yakın, kucuk küçük dalgaların sesi ne guzel geliyor ve içime huzur veriyor. sevgilimle nikah gunumuzu 1 kasım 2009 olarak karar veriyoruz . balayına antalya da 7 yıldızlı mardan palace da rezervasyon yaptırıyorum.Çok mutluyuz birbirimizi çok seviyoruz, biz ruh ikiziyiz. biz mutlu bir çiftiz cok iyi anlaşıyoruz . Birbirimizle hem dostuz hem arkadaş hem sırdaş hem sevgili hem karı koca hem ana babayız.Biz bir elmanın iki parçasını oluşturuyoruz. İkimizde kendi kurduğumuz özel hastanemizde çalışıyoruz. İşlerimiz çok güzel gidiyor. Gelen hastalarımız hastanemizden çok memnun ayrılıyor. Bizim çalışanlarımızda bizlerden ve işyerimizden çok memnun olduklarını bize anlatıyor. Biz kazanıyoruz onlarda kazanıyor.
Evrene bize verdiklerine sonsuz şükrediyoruz.

Adsız dedi ki...

Sevgili evren,

ÇOk Çok mutluyum. Hayatımın erkeğiyle beraberim, güne huzurla ve mutlulukla uyanıyorum. Koşa koşa işime gidiyorum, çünkü çok sevdiğim ve iyi kazandığım bir işim var. Akşam eve geldiğimde çocuğumla ve eşimle çok güzel dakikaları paylaşıyoruz. Her günüm bir öncekinden güzel geçiyor.

Zaten daha ne olsun sağlıklı bir hayat huzurlu bir ev ve iş ortamı. Darısı böyle hayatı özleyenlerin başına....

Evren sana çok teşekkür ederim...

Adsız dedi ki...

ben sevdiğim ortamda ve sevdiğim işi yapıyorum.
ben işimde başarılıyım ve huzurluyum.
ben iş yerimde çok seviliyor ve takdir ediliyorum.
işyerim evime yakın bir yerde ve arabamla gidip geliyorum.
ben bu işyerinde çok bol para kazanıyor ve çok iyi sosyal imkanlara sahibim.
ben sağlıklıyım,mutluyum,bolluk ve bereket içindeyim,güvendeyim.
teşekkür ederim.

ben beni seven bana değer veren ve ruh eşime sahibim.evliliğimiz aşk ve sadakatle sürüyor,bolluk bereket içindeyiz ve ihtiyacı olanlarla paylaşıyoruz. teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

zenginim,sağlıklıyım,mutluyum,huzurluyum..Biricik evladım yeni arzu ettiği işine kavuştuğu için mutlu... Kızımla istediğim arzu ettiğim şekilde evlilik hazırlıklarını yapıyorum.Eşimin işleri tüm aileme hayırlı olacak şekilde bolluk,bereket ve düzen içinde gidiyor. istediğim her şey istediğim an gerçekleşiyor.Para beni seviyor,sağlık,huzur,mutluluk seviyor...teşekkür ederim

Adsız dedi ki...

Ben Ruhsal bir yolculuk yapmak istiyorum Hindistan, Japonya ve Nepal'e...Sevgilimin de bana tekrar dönmesini istiyorum...Bunun icin hergün Secret uyguluyorum

Adsız dedi ki...

Bu seferki hamileliğim hayırlı sağlıklı sıhhatli yakışıklı bir erkek

Adsız dedi ki...

Allah'a cok sukur dualarim kabul oldu ve nihayet istedigim bolluk ve berekete kavustum.Iki ayligina Turkiye tatiline geldim ve simdi sonbaharda 10 gunluk cruise tatili planlari yapiyorum.

Allah'a verdigi her sey icin saglik mutluluk huzur bolluk ve bereket icin sukurler olsun.

ayşegüldmn dedi ki...

yeni yıl için dileklerimi bir kere yazıp unutmayı planlıyordum ve burası tam bana göre oldu.istanbulda nezih bir semtte ilkokul öğretmenligine başlıyorum bu şubatta.merkezde şirin bir evim var,baharda diğer yarımla karşılasıp mükemmel bir ilişkiye başlıyorum.maddi ve manevi her alanda doyum yaşıyorum.hergüne gülümseyerek uyanıyorum.ve bu yaz muhteşem bir kır düğünüyle evleniyorum.hayatım her alanda mükemmelleşiyor.kendimi ve hayatımı çok seviyorum

Adsız dedi ki...

Yaptığım işte, başarılıyım ve çok seviliyorum. Ailem ve ben mutlu, sağlıklı ve huzurluyuz.

Adsız dedi ki...

annemin,kardeslerimin,sevgilimin,sevdiklerimizin yasamlari saglikli huzurlu uzun ve bereketli.

Adsız dedi ki...

Bu dönem bütün imtihanlarımı bir kere katılarak başarıyorum başarı belgelerimi alıyorum,
her tezimi bir kere yazdığımda başarıyorum başarı belgelerimi alıyorum,
grup projemi başarı ile yapıyorum, bu proje ile ilgili tezimi başarı ile yazıyorum,
bu dönem katıldığım bütün seminerlerimden başarı belgelerimi alıyorum.
Seminerimin birisinden ikinci döneme başarı ile geçtiğimi ve yaz döneminde olan ikinci döneme katılabilme hakkımı kazandığım haberimi şu an emailimde okuyorum.
Bu gün 24 Mart 2010, bu dönem katıldığım bütün imtihanlarımdan ve bütün seminerlerimden aldığım başarı belgelerim elimde ve elimdeki belgelerime mutlulukla bakıyorum,çoooooooooooooooooooooooooook mutluyum, evren sana çoooooooooooooooooooook teşekkür ediyorum
Sevgiler

Adsız dedi ki...

işyerim sürekli müşteri ve parayla doluyor çok kazaıyorum hayalimdeki evde oturuyorum yatırımlarımız kazancımız sürekli büyüyor yarınlara huzurla bakıyorum ailemle mutlu sağlıklı bolluk içide yaşıyoruz

su dedi ki...

ben havuzlu merkezi ısıtmalı trpleks evimde ailemle mutlu sağlıklı olarak yaşayıp gerçekleşmesini istiyorum hayal ettiğim beyaz cipi almak istiyorum.eşimle beraber otomotiv şirketini kurup yönetip sahibi olmak mutlu olup birbirimizi çk sevip sadık olup ailemle sağlıklı sevgi dolu yaşamayı seçiyorum bunlar benim olmalı enkısa sürede

Adsız dedi ki...

Çok mutluyum..istediğim gibi bir işim var ne bütün borçlarımı ödedim bu sayede..maddi hiç bir sorunum kalmadı..hayatımın aşkıyla karşılaştım..işte bu dedim görünce..yaza doğru nişan yapmayı düşünüyoruz..ikimizde çok mutluyuz..herşey yolunda..sağlık,huzur mutluluk.Teşekkür ederim,teşekkür ederim..

Adsız dedi ki...

TAMI TAMINA BEŞ TRİLYONA SAHİBİM :) ÇOK MUTLUYUM RABBİM HER İSTEDİĞİMİ VERİYOR ŞÜKÜRLER OLSUN :)

Adsız dedi ki...

şirketimde işler ve personelim tam istediğim şekilde yürüyor. günlük kazancım 10.000.-tl...
kendime istediğim audiyi aldım ve eşimin audisinin yanına parkettim. Kocaman ve çok güzel evimde çok mutlu huzurlu sevgi ve güzelliklerle dolu bolluk,sağlık dolu bir hayatım var.Kızlarım tam istedikleri gibi bir hayata sahipler ve çok mutlu çok başarılılar.

Adsız dedi ki...

2010 Ağustos sonu Ekin'le evleniyorum. Düğünümüz, benim gelinliğim, onun damatlığı mükemmel. Yurtdışında balayımızı yapıyoruz. Nisan 2010'a kadar Ekin bana evlenme teklif ediyor. Nisan 2010'da nişanlanıyoruz. Hayatımda her zaman herşey çok güzel oluyor.2010'da Ankara'da yeni ve lüks bir daireye sahip oluyorum ve İstanbul'da deniz manzaralı stüdyo dairem oluyor. Düğüne kendi arabamız olan BMW X1 ile gidiyoruz.
Banka hesabımda her zaman 500 binin üzerinde param var. Tüm bunları sevdiklerimle birlikte sağlık ve iyilikle her zaman paylaşıyorum. Şimdiye kadar elde ettiklerim ve edeceklerim için evrene ve destek veren vermeyen herkese teşekkür ederim Hülya:)

Adsız dedi ki...

2010'da Gülcan abla şuan oturdukları eve sahip oluyor.

orcun dedi ki...

+
Doğru kişiyle huzurlu, mutlu, para derdi olmayan bir evliliğe sahibim. Maddi açıdan ve şans açıdan daha önce hayal ettiklerimin fazlasına sahibim. Doğru kişilerle güzel arkadaşlıklarım var. Doğru zamanda doğru yerdeyim. Üzerimdeki yüklerden kurtuldum ve bolca boş vaktim var ve bunların hepsi inanılmaz! Şükürler olsun! Teşekkürler :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

kilitli dedi ki...

Büyük bankalara kredi veriyorum ve taksiti geciktirirlerse ben de faizini alıyorum onlardan :)Önce temerrüt fazini sonra icraya veriyorum onlar da gidio başka bankadan alıp bana ödüyorlar he he he :))

Hulya dedi ki...

Hayallerimdeki erkege kavustum ve onunla cok guzel, karsilikli ve tutkulu bir ask yasiyorum, beraber guzel vakit geciriyoır, sohbet ediyor, guluyor ve egleniyoruz. Cok guzel bir isim var, isim geregi sik sik Newyorka, Hamburga ve Berline gidip geliyorum. Yaptigim is beni hem maddi hem de manevi olarak cok tatmin ediyor. Para konusuna hic kafa yormuyorum, cunku ne zaman lazim olsa veya ihtiyac duysam hic gayret etmedigim halde ummadigim ve guzel vesilelerde elde ediyorum zaten. Ailem ve sevdiklerimle cok saglikli, huzurlu ve sevgidolu bir hayatimiz var. Ne dilesek evren duyuyor ve olumlu cevap veriyor sanki..butun bunlardan dolayi cok mutluyum ve bunun icin sukur ve tesekkur ediyorum. Sevgiler

Adsız dedi ki...

deniz kenarında hoş bir evi,mutlu ailesi, iyi geliri, iş çevresinde sevilen sozune guvenilir, begenilen, buyuk yeteneki, sevgi dolu bir eşi, mutlu yuvası olan, 28 nisanda olan ameliyatı basarılı gecen , sorunu kalmayan ,kısa surede iyileştigim ,sıhhatli oldugum için sukreden , sonsuz tesekkur eden biriyim. Evrene sonsuz tesekkur ederim.

ÇİĞDEM dedi ki...

çok sağlıklıyım,bol param var,hayallerimi gerçekleştiriyorum,borçlarımı öduyorum,çokkk mutluyum.ÇİĞDEM

naru dedi ki...

ANNEMİN SAĞLIĞI İYİ.DAHA UZUN YILLAR BİRLİKTE VAKİT GEÇİRECEĞİZ.VE MADDİ SIKINTIMIZ YOK.
SEVGİLER
NARU

Adsız dedi ki...

Bu yıl boyunca, tüm dilek ve niyetlerim bana yaşamın içinde kolaylıkla geliyor ve ben onları kabul ediyorum… Sağlık –sıhhat ve afiyetle, her gün artan bolluk ve bereket içindeyim. Tüm sevdiklerim ve sevenlerimle uyum-ahenk sevgi ve muhabbetteyim.Sevdiğim kişiyle mutlu,uymluve sağlıklı bereket dolu bir evlilik yapmayı seçiyorum,4 katlı bir apartman ferah ve geniş güzel kaliteli bir yerde insanlarda öyle,fıstık yeşili son model bir araba,hoş vekaliteli bir mekanda yazlık,uyumlu bir iş ortamımın olması her yönden, Sahip olduğum ve kolaylıkla olacağım her şey için
ŞÜKÜR EDİYORUM…

Adsız dedi ki...

Bu yıl boyunca, tüm dilek ve niyetlerim bana yaşamın içinde kolaylıkla geliyor ve ben onları kabul ediyorum… Sağlık –sıhhat ve afiyetle, her gün artan bolluk ve bereket içindeyim. Tüm sevdiklerim ve sevenlerimle uyum-ahenk sevgi ve muhabbetteyim.Sevdiğim kişiyle mutlu,uymluve sağlıklı bereket dolu bir evlilik yapmayı seçiyorum,4 katlı bir apartman ferah ve geniş güzel kaliteli bir yerde insanlarda öyle,fıstık yeşili son model bir araba,hoş vekaliteli bir mekanda yazlık,uyumlu bir iş ortamımın olması her yönden, Sahip olduğum ve kolaylıkla olacağım her şey için
ŞÜKÜR EDİYORUM…

Adsız dedi ki...

İnceyim,maddi rahatlık içindeyim.hep genç kalıyorum.Şimdi daha iyi bir yere taşınıyorum.Harika aile ilişkisi içindeyim.Kendim gibi olmaktan memnunum.saçımı,burnumu,bedenimi çok seviyoru.Neşeli,mutlu,özgürüm.sevgi ve şefkat doluyum.Bütün güzel olayları hayatıma çekiyorum.Ben çok özelim.sağlıklıyım,sağlıklı besleniyorum.Geçmişimi affediyor geleceğe güvenle bakıyorum.Kendimi Olduğum gibi kabul ediyorum.Teşekkür ediyorum..

Adsız dedi ki...

İnceyim,maddi rahatlık içindeyim.hep genç kalıyorum.Şimdi daha iyi bir yere taşınıyorum.Harika aile ilişkisi içindeyim.Kendim gibi olmaktan memnunum.saçımı,burnumu,bedenimi çok seviyoru.Neşeli,mutlu,özgürüm.sevgi ve şefkat doluyum.Bütün güzel olayları hayatıma çekiyorum.Ben çok özelim.sağlıklıyım,sağlıklı besleniyorum.Geçmişimi affediyor geleceğe güvenle bakıyorum.Kendimi Olduğum gibi kabul ediyorum.Teşekkür ediyorum..

Adsız dedi ki...

İnceyim,maddi rahatlık içindeyim.hep genç kalıyorum.Şimdi daha iyi bir yere taşınıyorum.Harika aile ilişkisi içindeyim.Kendim gibi olmaktan memnunum.saçımı,burnumu,bedenimi çok seviyoru.Neşeli,mutlu,özgürüm.sevgi ve şefkat doluyum.Bütün güzel olayları hayatıma çekiyorum.Ben çok özelim.sağlıklıyım,sağlıklı besleniyorum.Geçmişimi affediyor geleceğe güvenle bakıyorum.Kendimi Olduğum gibi kabul ediyorum.Teşekkür ediyorum..

Adsız dedi ki...

Bütün mahkemelik davalık sorunlarım lehime cözüldü.İstedigim gibi beni mutlu eden bir yere tayinim cıktı.ailemle birlikte mutlu huzurlu refah icerisinde bir yasam sürüyorum.Sıksık yurtdısına is ve seyahat amacıyla cıkıyorum.Maddi,manevi bolluk içindeyim sevdiklerimle beraber ailemle birlikte sağlık içindeyim.
bunların hepsini kendim ve cevrem icin deneyimlemeyi kabul ediyorum.hersey için Allah a sonsuz sükür ediyorum

KB+3D Design dedi ki...

Bismillah,
Bolluk ve bereket içindeyim.
Güvendeyim. İşimi seviyorum, eşimi seviyorum, oğlumu seviyorum. Ben değerliyim. İşimi severek yapıyorum, müşterilerim ödemelerini zamanında, bolca ve severek yapıyorlar. Yaptığım işte saygın, tanınmış, aranan, biriyim.
Sağlıklıyım, sağlıklı olmak benim en doğal halimdir. 2010 yılı Ağustos ay'ının 24'ünde, doğayla içiçe, deniz manzaralı, triplex villamda ailemle mutlu, sağlıklı güvendolu ve bolluk, bereketlik içinde yaşamımız devam ediyor. Allah'a sonsuz şükürler olsun.
Olsun o halde.

Adsız dedi ki...

harıka ve muhtesem sevıp sevılecegım adamla tanısacagım kısa sure sonra buna emınım....allahım saglıklı kılıyor benı ve sevdıklerımı cok sukur ve butun borclarımı bıtırecegımmm guclu kuvvetlı uzun boylu guzel ve endamlı bırıyım herseyın ustesınden gelırım....mutluyum cok daha mutlu olacagımmmmm olalım hep bırlıkteee:))))

elçin dedi ki...

Bugün öğrendim ki Toefl sınavından 90 almışım, GRE yi geçmişim ve en önemlisi okulda asistanlığa kabul edilmişim. Bu şimdiye kadar yaşadığım en güzel duygu. Evrene şimdiye kadar bana sundukları için teşekkür ediyorum. Bu arada aylardır kalbimi deli gibi çarptıran vardı ya, artık o da benimle birlikte. İstediklerimi bana gönderiyorsun ya ışığın ve varlığın için sonsuz sevgiler..

elçin dedi ki...

Ben çok başarılıyım. Bugün yeni bir başarı daha kazandım. Toefl sınavından 90 aldım ve GRE yi geçtim. Üstelik okulda asistanlığa kabul edildiğimi öğrendim bugün. Hem artık Amerika'da yaşamaya da alıştım. İstediğim gibi konuşup sohbet edebiliyorum herkesle. Bankadaki param her geçen gün artıyor, canım nereye isterse oraya gidiyorum. Hergün yeni insanlarla tanışıyor ve çok güzel deneyimler yaşıyorum. Hani şu kalbimi deli çarptıran vardı ya ne zamandır, geldi sonunda buraya ve birlikte çok mutluyuz. Şimdiya kadar yaşattıkların için teşekkür ederim evren...

elçin dedi ki...

Ben çok başarılıyım. Bugün yeni bir başarı daha kazandım. Toefl sınavından 90 aldım ve GRE yi geçtim. Üstelik okulda asistanlığa kabul edildiğimi öğrendim bugün. Hem artık Amerika'da yaşamaya da alıştım. İstediğim gibi konuşup sohbet edebiliyorum herkesle. Bankadaki param her geçen gün artıyor, canım nereye isterse oraya gidiyorum. Hergün yeni insanlarla tanışıyor ve çok güzel deneyimler yaşıyorum. Hani şu kalbimi deli çarptıran vardı ya ne zamandır, geldi sonunda buraya ve birlikte çok mutluyuz. Şimdiya kadar yaşattıkların için teşekkür ederim evren...

Adsız dedi ki...

Bilgide, sevgi ve aşkta, parada bolluk ve bereket istiyorum. Ve ben refah için de yaşıyorum.
OLSUN,OLDU...

Adsız dedi ki...

Binlerce şükürler olsunki akıl,ruh ve beden sağlığım yerinde.Binlerce şükürler olsunki hayallerimdeki aşkı yaşıyorum,binlerce şükürler olsunki çok güçlüyüm,çok özgürüm,binlerce şükürler olsunki çok mutlu çok huzurlu çok şanslı çok başarılı çok güzelim :)Binlerce şükürler olsunki güvendeyim ve korunuyorum.Mucizeler ve jet hızıyla oluşan tüm dileklerim için binlerce şükürler olsun..Bunu ve daha iyisini kabul ediyorum.Teşekkürler..

Adsız dedi ki...

oglumla cok mutlu saglıklı huzurlu yaşamı bize sunduğun için allahıma sonsuz teşekürler temmuz ayında caddebostandaki yeni evimize taşınıyoruz büyük bir ev bol bol denizi seyretim kahvemizi içecegiz benim ve oglumun arabalarımızı yeni modellerle değiştireceğiz ben honda 2010 spor madelini alacağım oglumun cok istediği bmw x6 arabayı alıyoruz oglum üniversiteye yurt dışında devam edecek bankadaki paramız her gün artıyor bunları bize sunan sevgili evrene teşekürler. sevgili EVREN senden gelecek bütün güzelikleri zenginlikleri almaya hazırım ve senin bana sunduğun paraları ihtiyacı olanlanlarla paylaşıyorum ve paylaşmaya hazırım dileklerimi kabuletdigin için şükürler olsun aminnn

Adsız dedi ki...

sevğili EVREN BUGÜN COK GÜZEL DENİZ MANZARALI SUADİYEDEKİ EVİMİZİ ALDIK OGLUM YENİ ARABASI BMW X6 ŞİMDİ GARAJA PARK EDİYOR BANKADAKİ PARAMIZ HERGÜN DAHA COK ARTIYOR BİZİM TÜM İHTİYAÇLARIMIZI KARŞILIYOR OGLUM ÜNİVERSİTEYE YURT DIŞINDA DEVAM EDİYOR BUNLARI BİZE SUNDUĞUN İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN SENİN SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM TÜM İNSANLARI SEVİYORUM SENİ BANA VERECEĞİN BÜTÜN GÜZELLİKLERİ PARALARI ALMAYA HAZIRIM BÜTÜN KALBİMLE AMİNN

Evren dedi ki...

Çok mutlu ve huzurluyum... Çünkü yıllardır oynadığım sayısal lotoda bu yıl(2010) 6 tutturdum.Trilyonlarla ifade edilen miktarda para aldım.
Hep hayalini kurduğum kendime ait güzel, konforlu, şık ve güvenli evime sahibim artık.İstanbulda yaşıyorum yeniden.Dostlarım ve ailemle birlikteyim.Bereket içindeyim,sağlıklıyım.
Ara verdiğim işime muhteşem bir dönüş yaptım.Doğru insanlarla harika bir çalışma gerçekleştirdik.Sonuç mükemmel oldu...Herkes başarımı konuşuyor.Artık eski korkularımdan kurtuldum, güçlüyüm.İşimle ilgili en deneyimli en profesyonel insanlardan oluşan bir ekibim var.Birlikte çalışmaktan keyif alıyoruz.Evet çok mutlu ve huzurluyum...Bunları evrene yolluyorum ve serbest bırakıyorum...Yolluyorum ve unutuyorum.Teşekkür ederim evren, teşekkür ederim...

Adsız dedi ki...

Huzur ,mutluluk ,saglık içindeyim.Hayatımın her alanında bolluk bereket içindeyim.Ne istedigimi biliyorum.Kendimle bir bütünüm.Ruh eşimle ve çocuklarımla çok mutlu bir hayatım var.
Deniz kenarında yeşilliklerle dolu bir bahcesi olan eve sahibim.Sevdigim işi yapıyorum,iyi kazanıyorum,yaşamımın her anının dolu ,keyif içinde yaşıyorum.İnsanlara hizmet ediyorum.

reşit tutka dedi ki...

Ben beni mutlu eden en uygun kişiyi hayatıma istiyorum.
Ben zenginlik ve bolluk için en iyi maddi kazancı istiyorum.
Ve Ben böylece güvendeyim.

Adsız dedi ki...

dükkanıma müşteri yağıyor eşim ve ben çok kazanıyor zenginlik içinde yaşıyoruz tüm hayallerimiz hemen gerçeğe dönüştü bu ay 50.000 tl üzerinde para kazandım

Adsız dedi ki...

çok zenginim çooooooooooooook
mutluluk ve bolluktan uçuyorum hayalimdeki evdeyim adaları seyrediyorum çocuklarım ve köpeğimiz hol de koşuşturup duruyor
sağlıklı ve mutluyuz...

Adsız dedi ki...

hergün ortalama 1000 tl kazanıyorum
bolluk ve bereket içinde yaşamayı seçiyorum para bana kesintisiz ve bolluk içinde akıyor...

Adsız dedi ki...

çokzenginim cok mutluyum huzurluyum saglıklıyım sayısal ve süper lotolarının büyük ikramiyeleri bana cıktı bunun için EVRENE şükürler olsun oglumla tatilimizi italyada geçireceğiz sevgili evren senin bana vermiş oldugun bütün güzellkleri aldım ve almaya hazırım amin

Adsız dedi ki...

sağlıklıyım mutluyum bolluk ve bereket içindeyim.güvendeyim geçmişimi sevgiyle arkada bırakıyorum eşimle tekrar biaraya gelip mutlu yuvamda çocuklarımla beraber sağlıklı ve güzel günler geçiriyorum.sahildeki yazlığımda eşimle birlikte çok mutluyum.bolluk ve bereket hergeçen gün çoğalıyor.evrene bana sunduğu herşey için teşekkür ediyorum.ihtiyaç olan miktarı şükranla kullanıyorum.yavrularımda sağlık ve huzur içinde çalışıyor.

Adsız dedi ki...

eşimle mutlu,huzurlu,uyumlu,bolluk içinde bir yaşamımız var.eşimin aylık kazancı 3kat arttıhiç beklemediğimz anda.nefes koçluğu eğitimine katıldım.cok güzel bir deneyimdi.ekim 2010 grup ve nefes koçluğuna başladım,işimi cok seviyorum.aylık 5bin lira kazancım var.2011 de ailemize yeni üye katıldı.anne oldum:)sağlıklı,mutlu bir bebeğimiz var.yaradan'ın bana sundugu hersey için sükürler olsun.

Adsız dedi ki...

canım kocamla cok mutlu bır evlılıgımız var..hızmet anlayısını seven bır hayatın ıcındeyız..buyuk bır aıleyız..bır tane bebegımız 2011 de oluyor..ımanı ve kendı guzel bır kızımız oluyor..cocuklarımız saglıklı ..aılem maddı manevı kapsamlı hayrın ıcınde huzurluyuz ve allahın gercegını ıdrak edıp manasını yasıyoruz cok sukur..

Adsız dedi ki...

bugün çok mutluyum bütün dileklerim oldu deniz manzaralı evimizde dostlarımızla yemek yedik sonra oglumun ve benim arabalarımıza bindik onlara istanbulu gezdirdik bize bu imkanları sunduğun için şükürler olsunnnn allahım

Adsız dedi ki...

bu güne kadar dileklerimi kabul ettiğin için şükürler olsun sana allahım yeniayda da dileklerimi kabul edecegini biliyorum büyük hazla ve şükranla almamaya hazırım allah herkesin dualarını dileklerini kabul etsin amin

Adsız dedi ki...

saglık mutluluk huzur zenginlik para caddebostanda büyük güzel ev bmwx6 araba eregli sahilde güzel ev sayısallotodan büyük ikramiye süperlotodan büyük ikramiye oglumun üniversiteyi yurtdışında okuması bankada hergeçen gün paramızın artması tüm bunları bana sundugun için şükürler olsun sana yeniayda da dileklerimi kabul edeceğini biliyorum tüm kalbimle almaya hazırım şükranla kabul ediyorum amin

Adsız dedi ki...

Sahip olduğum 116i BMW arabam, Çengelköy'deki Triplex havuzlu villam ve bankada her an kullanımıma hazır bulunan beş milyon dolarlık servetim için teşekkür ederim Allah'ım. Beni bolluk ve bereket içinde yaşatan Allah'ım, benim gibi bolluk ve bereket içinde yaşamak isteyen diğer kullarına da bereketini yağdır.

Adsız dedi ki...

evrenini sunmus oldugu mutluluk, bolluk , bereket ile saglıklı olarak kullanıyorum. Sonsuz tesekkur ederim. Bana deger veren , sevgi dolu erkek arkadasımla tanıstım, mutlu birlikteligimiz evlilikle devam ettirme kararı aldık .iki ay sonra evlendik. mutluyum, huzurluyum. cocuklarımız saglıklı ve mutlu,Mutluluk birbirimizi anlayan ,sevgi dolu bir esim var,evliliğimiz mukemmel devam ediyor. hayatta birbirimzin sevgi enerjisinden besleniyorum. evrenin sundugu sonsuz mutluluk enerjisini kullanabildigimz için tesekkur edyoruz. parasal olarak ailemin ve cocuklarımın herturlu ihtiyaclarını karsılayabiliyoruz. Ustune de cevrede ihtiyacı olan kişilere yardımda bulunuyoruz. . Evren sundugun bu yardımsever cark için sonsuz tesekkurler. Istedigimiz yaz tatilini agustos ayında sorunsuz para sıkıntısız cok rahat ,eglenceli , yeniinsanlarla tanısarak gecirdik.bu sene aralık ayından sonra olacak seyahatlerimiz icin planlamalarımızı yaptık. calıstıgım işte mutlu ve basarılıyım,etrafımda sevilen , sozune guvenilen biriyim. mutlulugumdan kaynaklanan iyi enerjiyi cevreme verebildigim için evrene sonsuz tesekkur ve sukranlarımı sunarım.

ilkimce dedi ki...

hayatımda para bolluk bereket ve refah için yer açtım zenginliğin mükemmel enerjisi ile dolup taşmaya hazırım para benim hayatımda hayat enerjimin akmasını sağlayan bir araç ve ben ona sahibim para benim için yemek içmek kadar doğalve ben bu enerjimi dilediğim gibi kullanıyorum

Adsız dedi ki...

Adsız "Oldu Bil!" kaydınıza yeni bir yorum yaptı:

40 Lı yaşlarıma girdiğim bu günlerde hiç beklemediğim bir anda yaptığım işten 500 Milyon EURO para kazandım. Bu parayı bugün banka hesabıma yatırdım.Birikmiş bütün borçlarımı ödedim.Geçmişte bana dost elini uzatanlara bende dost elimi uzattım.Eş dost akaraba ve yardıma muhtaç insanlara yardımlar ettim.çok çok mutluyum. Hayalini kurupta alamadığım ,Resmini yapıp duvarıma astığım bahcesinde yuzme havuzu olan duvarları yüksek triplex villamı şimdi alıyorum. O Çok beğenip te iç geçirdiğim arabalrda artık villamızın garajında duruyor.Villamın bahcesi yemyeşil,Bahcedeki hamakda yatıyorum deniz cok yakın, kucuk küçük dalgaların sesi ne guzel geliyor ve içime huzur veriyor. Çatı dublexi kızıma bi alt katıda oğluma verdim.oğlum galatasarayda futbol oynuyor . Kızım uluslararsı ilişkileri bitirdikten sonra Türkiye ile AB arasında başmüzakerecilik yapıyor.Eşimle Çok mutluyuz .Şükürler Olsun ki Sağlığımızda yerinde.Hem o Hem Ben hemde çocuklarımız yıllardır doğal ürünlerle beslendiğimizden dolayı fit bir vucüda sahibiz.birbirimizi çok seviyoruz, biz ruh ikiziyiz. biz mutlu bir çiftiz ve mutlu bir aileyiz. cok iyi anlaşıyoruz . Birbirimizle hem dostuz hem arkadaş hem sırdaş hem sevgili hem karı koca hem ana babayız. İkimizde kendi kurduğumuz yardım vakfında çalışıyoruz. Çalışmalarımızda hep takdir topluyoruz.Yardımlarımız uluslar arası boyuta taşındı.bizlerden ve bağış yapan dostlarımızdan dünya kamuoyu övgüyle bahsediyor.Bize bu imkanları sunan ve değerini bilmemizi sağlayan yüca ALLAH’a daima hamd-u senalar ediyoruz.Bize yüklemiş olduğu bu misyonu uzun ve sağlıklı bir ömrün sonuna kadar sürdürmek istiyoruz.

Adsız dedi ki...

kendimi seviyorum ve onaylıyorum çok sağlıklıyım ruhsal ve fiziksel bedenim dengede ve uyum içinde evrenin sonsuz bolluk ve bereketi içinde yaşıyorum sonsuz sevgi benimle beraber evren tarafından destekleniyorum korunuyorum seviliyorum hayatımı sevdiğim ve beni seven insanlarla beraber mutlu yaşıyorum evrenin bana sunduğu enerjiyi kabul ediyorum çok mutluyum.

Adsız dedi ki...

yeni aydaki dileklerim gerçekleşti saglıklı huzurlu cooooook zenginim herkesin dilegi benimki gibi kabul olur inşallah şükürler olsun

Adsız dedi ki...

dolgun ücret aldığım çok iyi bir işim var artık her ay düzenli olarak....tl kazanıyorum.işimi çok seviyorum patronum ve iş arkadaşlarım beni çok seviyor bende onları çok seviyorum ortaya kusursuz işler çıkarıyorum.çok mutluyum huzurluyum sağlıklıyım şanslıyım ve başarılıyım.kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum.hayattan zevk alıyorum.yaşamak çok güzel.çok şükür teşekkürler.

Adsız dedi ki...

2010 dan başlayarak tüm hayatım iyi yönde değişti.kazandığım bol ve bereketli parayla istediğim gibi istediğim yerde yaşıyorum ve istediğim işi yapıyorum.sağlıklı mutlu ve başarılıyım. eşim benim sanki ruh eşim gibi. eşimle ve oğlumla 100 lü yaşlara huzur ,sağlık,mutluluk ve başarıyla geliyoruz.sezgilerim ve aklım yüksek keskinlikte.kendimi cok iyi tanıyorum,tüm duygu ve düşüncelerimi biliyor ve ifade edebiliyorum.insanları da kedim kadar tanıyorum artık tanısır tanısmaz.
hergün her an en yüksek,en güçlü ,iyi ve olumlu düşüncelerim var..mutluyum..
evliliğimde ömür boyu huzurlu ve mutluyum..oğlum uyumlu ve sevgi dolu,sağlıklı ve başarılı,yaşlanıyoruz ailecek huzurla,keyifliyiz her an....

Adsız dedi ki...

2010 dan başlayarak tüm hayatım iyi yönde değişti.kazandığım bol ve bereketli parayla istediğim gibi istediğim yerde yaşıyorum ve istediğim işi yapıyorum.sağlıklı mutlu ve başarılıyım. eşim benim sanki ruh eşim gibi. eşimle ve oğlumla 100 lü yaşlara huzur ,sağlık,mutluluk ve başarıyla geliyoruz.sezgilerim ve aklım yüksek keskinlikte.kendimi cok iyi tanıyorum,tüm duygu ve düşüncelerimi biliyor ve ifade edebiliyorum.insanları da kedim kadar tanıyorum artık tanısır tanısmaz.
hergün her an en yüksek,en güçlü ,iyi ve olumlu düşüncelerim var..mutluyum..
evliliğimde ömür boyu huzurlu ve mutluyum..oğlum uyumlu ve sevgi dolu,sağlıklı ve başarılı,yaşlanıyoruz ailecek huzurla,keyifliyiz her an....

Adsız dedi ki...

2010 dan başlayarak tüm hayatım iyi yönde değişti.kazandığım bol ve bereketli parayla istediğim gibi istediğim yerde yaşıyorum ve istediğim işi yapıyorum.sağlıklı mutlu ve başarılıyım. eşim benim sanki ruh eşim gibi. eşimle ve oğlumla 100 lü yaşlara huzur ,sağlık,mutluluk ve başarıyla geliyoruz.sezgilerim ve aklım yüksek keskinlikte.kendimi cok iyi tanıyorum,tüm duygu ve düşüncelerimi biliyor ve ifade edebiliyorum.insanları da kedim kadar tanıyorum artık tanısır tanısmaz.
hergün her an en yüksek,en güçlü ,iyi ve olumlu düşüncelerim var..mutluyum..
evliliğimde ömür boyu huzurlu ve mutluyum..oğlum uyumlu ve sevgi dolu,sağlıklı ve başarılı,yaşlanıyoruz ailecek huzurla,keyifliyiz her an....

ben dedi ki...

burakla tekrar görüşmek istiyorum

Adsız dedi ki...

saglık huzurlu ve cok zenginim şükürler olsun

Adsız dedi ki...

hayalimdeki is icin umulmadik bir yerden sahane bir teklif geliyor..teklife evet diyorum. artik kendi parami kazaniyorum,bu cok guzel bir duygu..harcamaya kiyamiyorum :)
ehliyetimi aliyorum,yalniz olarak ilk kez araba kullaniyorum, arkadaslarla kutluyoruz,unutulmaz bir gun benim icin,bol bol fotograf cekiniyoruz..
sinavi kazandim,belge icin acaip heyecanliyim,o merasimi de atlatirsam hersey bitmis olucak :)
uzun zamandir ozgur biraktigim bir dilegim beni sasirtacak sekilde gerceklesiyor. ruyadamiyim,tam ben vazgecmisken gerceklesiyor olmasi biraz dusundurucu.. yinede bu mutluluk icin sana sukurler olsun Rabbim...ve ne olur ebeden sursun..
bunca guzel olay icin sonsuz tesekkur ve hamd ile..

özlem dedi ki...

akinla olan evliligimde cok mutluyum iki tane tatli melek gibi cocugumuz var onlarla cok mutluyuz ve hep mutlu olcaz

Adsız dedi ki...

dileklerin kabul olduğu gün bütün dileklerimi gönderdim hepsi gerçekleşti teşekkür ederim.

Yasemin dedi ki...

kızımdakı ms plağıyla ilgili iz silindi artık çok sağlıklı enerjik hayatın her noktasında kendini mutlu edicek noktaları buluyor kariyerinde çok rahat ve hızla en yüksek mertebede keyif ve gururlahizmet veriyoritibarlı sevilen bir insan sözlüsü ile mükemmel birahenk içinde aşkları sevgileri etraflarına yansıyor enerji yayıyor masal gibi bir törenle evlendiler çok mutlular eşi kızımı anlıyor her konuda hayatını kolaylaştırıyor değer veriyor sağlıklı ve çok güzel huzurlu hamilelikten sonra çok sağlıklı vehuzurlu çocukları oldu sevenleri vesevdikleriyle bolluk bereket mutluluk içinde çok güzel harika bir evde oturuyorlarrabbim onlara tüm güzellikleri verdi anne olarak çok huzurluym aynığüzelliklere sahip olan değerli oğlumla ablası örnek kardeşlik ilişkisi içinde birbirlerinin herzaman yanındalar eşiminyaptığı binadaki katlar daha bitmeden yüksek karlarla satıldı bütün borçlarımızı kolayca ödedik verefah içinde sağlıklı geleceğimizi garantiledik çocuklarımız torunlarımızlahuzur veneşe içindeyiz yardım ettiğimiz insanlar büyük minnet vemahcubiyet duyguları içinde borçlarını ödediler çok teşşekkür ettilerkocamla sağlıklı yaşlanmakçok güzel rabbim sana şükürler olsun bize bu güzellikleri bahşettiğin için

Yasemin dedi ki...

oğlum hacettepe üniversitesinden derece ile mezun oldu dış işleri bakanlığında işine başladı çok iyi maaşı vemevkisivar toplumda sevilen aranan bir insan çok sevdiği ve sevildiği eşive çocukları ilerahat sağlıklı huzurlu bolluk bereket neşe içinde tüm sevdikleryle hayatın güzelliklerini yaşıyorlar anne olarak çocuklarımı böyle görmüş olmaktan dolayı çok mesudum allahım sana şükürler olsun.tüm bunları sana sevgiyle teslim ediyor ve serbest bırakıyorum.

Unknown dedi ki...

Mükemmel bir sağlık ve sıhhate sahibim...Şükürler olsun...

Adsız dedi ki...

sevdiğim ve yanımda olmasını istediğim insanla birlikteyim.huzurluyuz,mutluyuz,birbirimizi tamamlıyoruz,birlikte vakit geçirmekten zevk alıyoruz.emin adımlarla mutlu bir evliliğe doğru ilerliyoruz.
hergünümüz bir öncekinden daha huzurlu,mutlu,keyifli,bolluk ve aşkla geçiyor

yıldız dedi ki...

Karşılıklı sevgiyle,saygıyla, huzurla,mutlulukla,uyumla dolu bir evliliğim var.

Sağlıklı çocuklarım var.

Düzenli bir gelire sahibim.

Siyah bir jeepim var.

Her şey tam istediğim gibi.
Hayatım beklediğimden de güzel.
Sahip olduğum tüm güzellikler için
sonsuz bir şükürle doluyum.

Adsız dedi ki...

Bana sıkıntı veren
kilolarımdan,
sinirimden,
öfkemden,
yalnızlığımdan,
terkedilmişliğimden,
gururumdan,
inadımdan,
kararsızlığımdan,
yarım kalan işlerimden,
yarım kalan sözlerimden,
bana sıkıntı veren sözlerden,
bana sıkıntı veren kimselerden,
başarısızlıktan,
gerçekleştiremediklerimden,
korkularımdan,
paniklerimlerimden,
mükemmelliyetçiliğimden,
ben bilirimciliğimden,
ve daha hatırlayamadıklarımdan
kurtulmak istiyorum.
Ve
Özüme kendime ve beni yaradana duru, temiz ve aklanmış olarak dönebilmek için aydınlık bir yolda sevdiğim erkekle, çocuklarımla, torunlarımla ve de sevdiklerimle birlikte ilerlemek ve etrafımı aydınlatmak istiyorum.
Ve bunun olmasını istiyorum.
Bu dileğimi evrene gönderiyorum.
Benim için ve evren için hayrına olmasını diliyorum.
Amin.
Gülsüm.
Sevgimle kucaklıyorum.

Adsız dedi ki...

4 eylül cumartesi akşamı, uzun bir araba yolculuğundan sonra çocuklar ve eşimle adanadayız, herkes çok mutlu, bayramda çocuklarla ve ailemle bir aradayım, evrene sonsuz teşekkür ediyorum

Adsız dedi ki...

2HAFTA içinde Güven beni arıyor ve bana çıkma teklifi ediyor.

gözde dedi ki...

15 eylüldeki ingilşzce hazırlık sınavını geçtim direk 1. sınıftan başladım

Adsız dedi ki...

1ay içinde Güven bana hergün mesaj atıyor beni sevdiğini söylüyor.

gözde dedi ki...

ingilizce hazırlık sınavından 51 alıyorum ve sınavı geçiyorum. Ailem ve ben bu habere seviniyoruz. hazırlık okumadan direk 1. sınıftan başlıyorum. Çok mutluyum.

Adsız dedi ki...

Güven beni arıyor beni çok özlediğini söylüyor. evrene teşşkr ederm

Adsız dedi ki...

19 eylül 2010 istanbulda ailemle evimizdeyiz.yorucu uzun bir yolculuktu bugün kü, taaa adanadan geldik.Adanadan direk evimize gelmiş olmak çok güzel.evrene sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Adsız dedi ki...

Ben çok sevilen ve para kazanan bir tv sinema tiyatro ve reklam oyuncusuyum. Hem sağlıklı hem zarif hem akıllı hem duyarlı ve de çok çok güzelim. Evrende ki bolluk ve bereket daima bana ve sevdiklerime akıyor. Hayatın olumlu yanlarını ve akışını kabul ediyor ve tüm güzelliklere sahip olmayı seçiyorum.Para bana akıyor ve ben o akan paradan çok çok biriktiriyorum...

Teşekkürler...

Adsız dedi ki...

aylik gelirim en az 800 euro. cok rahat para biriktiriyorum ve istedigim gibi harcama yapiyorum. cok mutluyum tesekkürler

Adsız dedi ki...

Evli,mutlu,çocuklu olmak istiyorum...
Sevdiklerim ve ben yanımda sağlıklı mutlu huzurluolsunlar istiyorum..
Rahat bir hayat sürecek maddiyat,süprizlerle dolu bir hayat istiyorum..
Herkes sağlıklı,herkes mutlu olsun istiyorum..

Adsız dedi ki...

Ruh eşimle çok mutlu huzurlu ve bereketli, boğaz manzaralı ruyalarımızda ki gibi sıcacık bir yuvamız ve bir hayatımız var. Ailelerimiz birlik içinde, oglumu gercek babasından daha çok seven, gerçekten ilgi gosteren eşim işinde çok başarılı herkes tarafından taktir ediliyor. Bu işi birlikte kurduğumuz ve her başarımızı birlikte kutladığımız için evrene çok teşekkür ediyorum. Mutluluğumuzun daim olmasını, kazancımızı sevdiklerimizle paylaşmayı onlara en guzel hayatı yasatmayı diliyorum. Rabbim bize verdiklerin için sana Sukurler olsun.
SD&MD

Adsız dedi ki...

öyle bir aşık olmak istiyorum ki ayaklarım yere değmesin ve sadece ben değil ailemde bu duruma çok mutlu olsun ve ömrümüzün sonuna kadar hep aşık olarak kalalım...cok istiyorum çooooookkk

Esas Kız dedi ki...

En tatlı rüyalarımın ötesinde kutsanıyorum. Kabul ediyorum, teşekkür ediyorum ve öyledir.

Adsız dedi ki...

mutlu olduğum işi yaparak ,istediğim kadar para kazanıyorum..başarılıyım,herkes tarafından seviliyor ve taktir görüyorum,İşimde yaratıcılığımı ve becerilerimi dilediğimce kullanabiliyorum"
"amerika da yaşıyorum ve çok mutlu olduğumuz bir ilişkim var.birbirimize aşkla ve saf sevgiyle bağlıyız.bolluk ve bereket bizimle..sağlıgımız yerinde,annem yanımda. benim bütünüm ve benimle ilgili kimselerin hayrına dileklerimi sana sevgiyle teslim ediyorum. sevgiler...

Adsız dedi ki...

"Amerika da mutlu olduğum işi yaparak ,istediğim kadar para kazanıyorum..sağlıklı ve başarılıyım,herkes tarafından seviliyor ve taktir görüyorum,İşimde yaratıcılığımı ve becerilerimi dilediğimce kullanabiliyorum"
"çok mutlu olduğumuz bir ilişkim var.birbirimize aşkla ve ve saf sevgiyle bağlıyız.bolluk ve bereket bizimle..Annem saglıklı ve benim yanımda.. benim için doğru olan,hayrıma olan mutlu olacağım işi ve aşkı sen bana getir.bütün bunları sana sevgiyle teslim ediyorum ve serbest bırakıyorum..Sevgiler...

Ben Evren dedi ki...

Çok mutlu ve huzurluyum... Çünkü yıllardır oynadığım sayısal lotoda bu yıl 6 tutturdum.Trilyonlarla ifade edilen miktarda para aldım.
Hep hayalini kurduğum kendime ait güzel, konforlu, şık ve güvenli evime sahibim artık.İstanbulda yaşıyorum yeniden.Dostlarım ve ailemle birlikteyim.Bereket içindeyim,sağlıklıyım.
Ara verdiğim işime muhteşem bir dönüş yaptım.Doğru insanlarla harika bir çalışma gerçekleştirdik.Sonuç mükemmel oldu...Herkes başarımı konuşuyor.Artık eski korkularımdan kurtuldum, güçlüyüm.İşimle ilgili en deneyimli en profesyonel insanlardan oluşan bir ekibim var.Birlikte çalışmaktan keyif alıyoruz.Evet çok mutlu ve huzurluyum...Bunları evrene yolluyorum ve serbest bırakıyorum...Yolluyorum ve unutuyorum.Teşekkür ederim evren, teşekkür ederim...

İZMİR ALTINMAKAS KAD.EMĞ.DEĞR.DERN. dedi ki...

yıllardır bahçeli bir ev almak istiyorum.şu anda sanki bir ışık almamız için yardımı oluyor.inanıyorum bu evi alıcaz.hep derler ya görünce iştu bu..aradığım ev içinde aynı duyguyu yaşadım.evi görünce işte bu dedim.

süreyya dedi ki...

ben süreyya
sahip olduklarım için şükrediyorum.
Başarılı olduğum işimde iyi para kazanıyorum.çok mutlu bir birlikteliğim var çocuklarımla huzurlu ve keyifli yaşıyorum.onların başarıları bizi çok gururlandırıyor.
Deniz gören evimde ,çok iyi kullandığım arabamla huzurun mutluluğun tadını çıkarıyorum.
çok sıkı arkadaşalarım var onlarla çok eğleniyorum.onlar benim ailemden biri gibiler.Dürüst yaşantımızla hayatın tadını çıkarıyoruz.Her zaman ince ve zarif görünmekten mutluyum.bütün bunları kabul ediyorum.

Adsız dedi ki...

taner beni seviyor... arıyor,sadık ve evlenmek istiyor...çok mutluyuz

yakut dedi ki...

Ben istediğim işte ve gelirde çalışıyorum. Çok iyi bir oyuncuyum ...herkes beni çok seviyor,bolluk ve bereket içinde,sağlıklı ,mutlu ve huzurluyum...başarılıyım...

Adsız dedi ki...

Sevdiğim ve beni seven erkekle hayatı uyum ve ahenk içinde paylaşıyorum.Huzurlu ,mutlu,sağlıklı ve refah bir hayatımız var.Sık sık seyahat ediyoruz,sohbet ediyoruz,eğleniyoruz,gülüyoruz.Toplum içinde beğenilen saygın aranılan sevilen başarılı bir çiftiz.
ÇT

Çiğdem dedi ki...

Sevdiğim ve beni seven erkekle hayatı uyum ve ahenk içinde paylaşıyorum.Huzurlu ,mutlu,sağlıklı ve refah bir hayatımız var.Sık sık seyahat ediyoruz,sohbet ediyoruz,eğleniyoruz,gülüyoruz.Toplum içinde beğenilen saygın aranılan sevilen başarılı bir çiftiz.
ÇT

mavii7 dedi ki...

Evrenden bitmeyen bir finansa sahibim. Bir ömür boyu yetecek kadar paraya sahibim. Sağlıklıyım ve bu paranın keyfini çıkarıyorum. mutlu huzurlu ve çok şanslıyım.
kendimi çok seviyorum ve güveniyorum.
Hayat her zaman benden yanadır.Maddi ve manevi olarak zenginim.

Adsız dedi ki...

Maddi durumumu düzeltip daha çok param olmasını istiyorum. Sürekli gezmek istiyorum. İyi bir yere tayin olmak istiyorum. E bir de birbirimiz için hayırlı olacağımız bir sevgili istiyorum.

nese dedi ki...

süpersiniz ya...
Bol Şans ve İşlerimin bereketli ve paramın da bereketli olmasını diliyorum ve niyetimin gerçekleşmesi icin yardımlarını esirgemediğiniz icin cok teşekkür ederimar
sevgiler
nese

lorin dedi ki...

Harika Bir ilişkim var. Mutluluğumuz katlanarak çoğalıyor:),

evrenin sonsuz bolluğu ve bereketi içindeyim, para bana çoğalarak geliyor,
Sağlık, huzur ve mutluluk içindeyim,

sonsuzz teşekkürler.... :)))))

Adsız dedi ki...

Türkiye'm ülkemi bölmek isteyen iç ve dış düşmanlardan temizleniyor. refah ve huzur içinde yaşıyoruz. ekonomimiz dışa bağımlılıktan kurtulup kendi çarkını döndürecek güce ulaşıyor günden güne. Birlik ve beraberlik içindeyiz ve hepimiz türk bayrağı altında dostluk kardeşlik barış ve sevgi içinde yaşıyoruz.

Bu huzur ortamı herbirimizin hayatlarına yansıyor, yaşam kalitemiz günden güne artıyor. Güzel vatanımın sınırları içinde mutlu ve huzurlu yaşıyoruz.

Adsız dedi ki...

Geçmişimdeki tüm kodlamalarımı salıyorum,ben artık yepyeni enerjiyle doldum bedenimin ve vücudumun tüm güzelliğini göstermeyi seçiyorum,bu enerjiyle birlikte tamamen sağlıklıyım mutluyum ve aşkla doluyum...dileklerimin gerçekleştiğini şimdiden görüyorum ve her türlü olumlu değişikliğe hazırım.Hayatın akışına teslim oluyorum ve ben her halimle güvendeyim:)

Adsız dedi ki...

Çok mutlu,çok huzurlu,çok sağlıklı,çok zengin,çok seven,çok sevilen biriyim...Bütün canlıları çok seviyorum,ve onlarda beni seviyor...Öyle bilgiliyim ki,bu bilgileri tüm insanlık ve dünyanın güzelliği için kullanıyorum..Aşık olduğum erkek de bana deli gibi aşık ve sonsuza kadar beraberim onunla...Ailemi çok seviyorum ve seviliyorum.Huzur dolu bir ailem ortamım var..İşimi zevk ile eğlenerek yapıyorum ve çok para kazanıyorum...Cennetteyim...Ve sonsuza kadar bu yazdıklarım böyle devam edecek...
Sevgiler

Adsız dedi ki...

Binlerce şükürler olsunki akıl,ruh ve beden sağlığım yerinde.Binlerce şükürler olsunki hayallerimdeki aşkı yaşıyorum,binlerce şükürler olsunki çok güçlüyüm,çok özgürüm,binlerce şükürler olsunki çok mutlu çok huzurlu çok şanslı çok başarılı çok güzelim :)Binlerce şükürler olsunki güvendeyim ve korunuyorum.Mucizeler ve jet hızıyla oluşan tüm dileklerim için binlerce şükürler olsun.55 trilyonum olduğu için binlerce şükürler olsun.Bunu ve daha iyisini kabul ediyorum.Teşekkürler..

ozlem dedi ki...

Arabami degistiriyorum.Yeni tam diledigim gibi bir arabaya sahibim.Konforlu ve ailemle birlikte tadini cikariyorum.Bu dilegim yerine geldigi icin cok mutluyum.Evrene cok tesekkur ediyorum.
sevgiler
Ozlem

Carpe diem dedi ki...

sevgili evren,
bana ve aileme cok comert oldugun icin her gun sukrediyorum. Hayatimin her gunu cok ozel ve guzel, mutluyum,saglikliyim. Cevremde mutlu insanlar var. Cok iyi temellere oturmus bir isim var. Bu temelleri olusturmak icin yillarca calistim ve bu temellerden buyuk,guclu ve sarsilmaz bir cinar gibi yukseliyorum. Isimi cok iyi yerine getiriyorum ve kendimi mukemmel sekilde ifade edebiliyorum.Musterilerim ile cok saglam iliskilerim var ve benimle calismaktan cok memnunlar. Bana yeni musteriler gonderiyorlar. Cok guzel bir ofisim var, minimalist, sik ve sade.
Ailemin her ferdi cok saglikli ,mutlu ve umutlu. Huzur icindeyim.
40 ft uzunlugunda guzel bir yelkenlim var, her yil Agustos ayinda tum Ege,Akdeniz ve Adriyatik kiyilarini dolasiyoruz. Akilli oglum ve 5 yas kucuk dunyalar guzeli kizim ve sevgili esimle birlikte. Dolce Vita. Hayatlarimizi yasamak en guzel is.

Adsız dedi ki...

Bana ve aileme sağlığı, mutluluğu, huzuru ,bolluğu, bereketi, kariyeri ,gücü ve güneş alan aydınlık, sıcacık bize uğur getirecek güzel bir evi hayatıma kabul edip tüm bunlara sahip olarak yaşıyoruz.Biz çok şanslıyız.

unelgulay dedi ki...

erse:gelinim hayırlı maaşı dolgun işe girdi,çalışıyor.inş:kendimde aldıgım eevimin kiracısı çıktı,gönlüme göre tadilatını yaptım.kolaylıkla taşındım,içinde eşimle oglumla,gelinimle,kardeşlerimle,hayırlı komşularımla,hayırlı arkadaşlarımla,hayırlı misafirlerimle,hayırlısıyla,saglıkla,sıhhatle,afiyetle,huzurlu,mutlu,agız tadıyla,bolluk,bereket,varlıkla,son gürlügüyle,mobilyamı yeniledim.hayırlı günlerde,iyi günlere oturuyorum.emeklide oldum inş.

unelgulay dedi ki...

erse:saglıklı olmayı,zenginligi ve mutlulugu hak ediyorum.....para bana çogalarak geliyor,bolluk,bereket,varlık içinde yaşıyorum.bolluk,bereket,varlık içindeyim.bütün ihtiyaçlarımı karşılayacak kaynaklara sahibim ve bunu kullanıyorum......

Adsız dedi ki...

Evrene sağlıklı ve huzurlu olduğum için teşekkür ediyorum binlerce defa

Doğa klüpteki evimin sahibi oldum
çok teşekkür ediyorum
Oğlum istediği işe kabul edildi
Çok teşekkürler...

unelgulay dedi ki...

erse:şansım açıkdı şükür,evime oturdum,emekli oldum.eşimin şansı açıldı,işinde şanslı ve başarılı,her işi kolay oldu.bolluk bereket varlık içindeyim.bütün ihtiyaçlarımı karşılıyacak kaynaklara sahibim ve bunu kullanıyorum.saglıklıyım,zenginim,mutluyum,huzurluyum.şansım açıldı.para bize çogalarak geliyor bolluk,varlık içinde yaşıyorum.arabamı aldım çoook başarılı kullanıyorum....

unelgulay dedi ki...

erse:ben çook şanslıyım ve her zaman ihtiyacım olan şey bana kolaylıkla geliyor....

Adsız dedi ki...

Evimiz kiraya veriliyor.
Kazancım Bereketli,
borçlarımı ödedim,
Para biriktirebiliyorum.
Bahçesinde çocuklarımla, ailemle, dostlarımla,kedilerimle köpeklerimle
sofralar kurduğumuz bolluğu,mutluluğu,sağlığı paylaştığım evimdeyim.

Luna

Adsız dedi ki...

eşim hayatın akışını yakaladı ve olumlu pozitif enerjilerini etrafına saçıyor.hedeflerini yükseltiyor ve ailelerimize önem vermeye başladı annemlere rahat gidebiliyorum içindeki herşey boşaldı ve o girdaptan kurtuluyor.aydınlığa çıkıyor. son model araba alıyor bu sene bende öğreniyorum sürmeyi ver elini gezmek hayat harika gidiyor. ikizlerimizi güzel yetiştiriyoruz.

Adsız dedi ki...

sahip olduğum herşeye şükürler olsun ailem ve ben çok mutluyuz her istediğimiz hemen oluyor kardeşlerim ve ben çok mutlu ve güzel evlilikler yaptık maddi manevi hiç eksiğimiz yok seviyoruz seviliyoruz sağlıklı ve hayırlı çocuklarımız var hepimiz sağlıklıyız varlık içindeyiz ve ihtiyacı olanada yardımcıyız eşim çok yakışıklı zeki ve sadakatli çok mutluyuz çok güzel bir yaşantımız var hiçbir eksiğimiz yok istediğimiz ülkeyi geziyoruz çocuklarımızla şükürler olsun .......

Adsız dedi ki...

-Ben Para da Dahil Her alanda Bolluk ve Bereket İçindeyim,Zenginim,Huzurluyum,Sağlıklıyım ve Bilge Bir Hayat Yaşıyorum.
-Dilediğim Tüm Güzelliklere Sahibim,Sahip olduğum güzelliklerin Değerini biliyorum.
-Mercedes C180 kompressor Lacivert,Bej Deri Döşeme 35 ISA 45 Plakalı Arabaya Sahibim.
-Tam Hayalini Kurdumuğuz Gibi Mükemmel Bir Ev Sahibiyiz.
-Ben Bolluk ve Bereket İçinde Zengin,Huzurlu ve Sağlıklı Bir Hayat Yaşıyorum.
Ben Mükemmel,muhteşem bir Hayat Yaşıyorum.
Ben en büyük Mucizeyim.
-Ben Geleceğe Güvenle Bakıyorum.
-Tüm bunlar İçin sonsuz Teşekkür Ederim.

Adsız dedi ki...

Ben mükemmel bir ilişkiye ve mükemmel bir partnere sahibim hayatımdaki her şey çok yolunda ve mükemmel ilerliyor dostlarımla ve ailemle güzel bir ilişkiye sahibim sağlıklı ve mutluyum. tatmin edici bir işim var hayatı seviyorum ve tüm bunlar için sonsuz teşekkür ediyorum :)